За Старки България

Слухът е наша грижа

Нашето мото е „Чувай по-добре, живей по-добре“.

Фирма Старки България ЕООД е създадена през 2003 год. с централен офис и лаборатория в гр. Пловдив, ул. Драва 1.

Старки България е вносител на продуктите Starkey на Starkey Laboratories със своя център в Минеаполис, щата Минесота, САЩ. Starkey е създадена през 1967 година от Бил Аустин, настоящ собственник на фирмата в началото като лаборатория за поправка на слухови апарати с фиксирани цени, за първи път на пазара за онова време. Oт тогава до наши дни, Starkey се утвърждава като водеща компания в индустрията на слуховите апарати.

Основен предмет на дейност на Старки България е търговия със слухови апарати, всички аксесоари към тях и устройства за защита на слуха в шумна работна среда, за спорт и за лов.

Главната цел на организацията ни е чрез нашите продукти да помагаме на хората с намален слух, да възвърнем способността им безпроблемно да комуникират и бъдат социално активни във всички възрасти, като всеки един човек с нормален слух.

Както намалението на слуха при всеки един клиент е индивидуално, така също е и търсенето на решение как да му помогнем. Ние се отнасяме към всяка една настройка на слухов апарат като към благоприятна възможност за промяна в живота на клиента.