Приложение за контрол на слуховото възприятие TruLink

Стриймвайте музика, медийно съдържание и много други от своя iPhone, iPad, iPod touch и Apple Watch на вашите слухови апарати.

Какво представлява TruLink?

Отивате навсякъде и правите всичко с нашите Създадени за iPhone слухови апарати (Made for iPhone® Hearing Aids) и с TruLink - приложение за лесен контрол на слуховото възприятие. Тези авангардни нови слухови апарати обогатяват всяко слухово изживяване и се свързват лесно с вашите iPhone, iPad®, iPod touch® и Apple Watch® посредством приложението TruLink. Наслаждавайте се на музика, видео и още много други възможности, стриймвани директно на вашите уши с идеално качество на звука, без фонов брум и свистене.
За повече информация посетете trulinkhearing.com

Съвместимост с Apple

Създадените за iPhone слухови апарати и приложението TruLink са тествани и са съвместими с всички версии на iOS 10 and iOS 9. Операционната система на Apple (iOS) на вашия iPhone отговаря за управлението на свързаността между iPhone и Създадените за iPhone слухови апарати.
Видео клип за сдвояване е наличен на английски език тук

БЕЛЕЖКА ОТНОСНО АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА iOS: Когато актуализирате версията на iOS на вашия iPhone, слуховите апарати може да загубят връзка, и от вас да се изисква прекъсване на сдвояването и повторно сдвояване на слуховите апарати с вашия iPhone.

Приложението TruLink е добавка към вашите Създадени за iPhone слухови апарати и предлага различни възможности за разширени настройки, както и някои вълнуващи функции. Приложението TruLink разчита на iOS, за да се свързва със слуховите апарате и да осъществява комуникация.

Създадените за iPhone слухови апарати, както и приложението TruLink, са съвместими със следните устройства на Apple: Phone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s (само Halo), iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4то поколение), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini с дисплей Ретина, iPad mini, iPod touch (5то поколение) и Apple Watch. Използването на Apple Watch изисква iPhone 5 или по-нов модел.

За най-добро представяне препоръчваме да се използва TruLink 4.0.

Apple, запазеният знак на Apple, iPhone, iPad, iPod touch и Apple Watch са търговски марки на Apple Inc., регистрирана в САЩ и в други държави. App Store е марка за услуги на Apple Inc. "Създадени за iPod," "Създадени за iPhone," и “Създадени за iPad" означава, че тези електронни аксесоари са проектирани да се свързват специално с iPod, iPhone, или iPad, съответно, и са сертифицирани от разработчика, че отговарят на стандартите за представяне на Apple. Apple не носи отговорност за работата на тези устройства или съвместимостта им със стандартите за безопасност и нормативните разпоредби. Обърнете внимание, че използването на тези аксесоари с iPod, iPhone, iPad или Apple Watch може да се отрази на безжичното представяне.

Съвместимост с Android

За функциите на TruLink, които са съвместими с Android, научете повече тук. Ние непрекъснато правим оценка на продукти с Android и тяхната съвместимост с нашите слухови апарати. Поради сложната природа на платформата Android и многото различни видове продукти, които използват тази платформа, ние тестваме всеки продукт пооделно и ще предоставим информация за съвместимост веднага щом приключат нашите щателни изпитвания. Не забравяйте да проверявате тази страница за актуализирана информация за съвместимост.

Слуховите апарати Halo 2 и Halo, както и приложението TruLink, са съвместими със следните продукти с Android: Google Pixel, Google Pixel XL, Google Nexus 6P, Google Nexus 5X, Samsung Galaxy S® 7 Edge, Samsung Galaxy S®7, Samsung Galaxy S®6 Edge Plus, Samsung Galaxy S®6 Edge, Samsung Galaxy S®6, Samsung Galaxy S® 5, Samsung Galaxy S®4, Samsung Galaxy Note®5, Samsung Galaxy Note®4, Samsung Galaxy Note®3, HTC 10, HTC 9, HTC One® M8 and HTC One® M7.

Препоръчваме потребителите на Android да използват операционна система 7.0 за телефони Google Pixel и Google Pixel XL. Препоръчваме потребителите на Android да използват операционна система 6.0 за телефони TC 10, HTC 9, Nexus 6P и Nexus 5X. Препоръчваме потребителите на Android да използват операционна система 5.1.1 за телефони Galaxy S6 Edge Plus и Galaxy Note 5. Препоръчваме потребителите на Android да използват операционна система 4.4.4 за телефони Galaxy S5 и S4 и операционна система 5.0 за Galaxy S6, HTC One M8 и M7, както и за Note 4 и Note 3.

Android и Google Play са търговски марки на Google Inc. Galaxy S, Galaxy Note и Samsung Galaxy Apps са регистрирани търговски марки на Samsung Electronics Co., Ltd. HTC One е търговска марка на HTC Corporation.

TruLink Hearing Controls iPhone Download TruLink Hearing Controls Android Download