Шум в ушите

Помогнете на тези, за които ви е грижа, да получат нужната им помощ за слуховата си загуба

Облекчение при тинитус

Тинитус е медицински термин за усещането на чуване на звуци в ушите или в главата ви при отсъствие на външен звук. Обикновено страдащите описват този звук като "звънтене в ушите", макар че други го описват като съскане, жужене, свистене, бучене и дори цвъртене.
Основнот нещо, което трябва да знаем, е, че тинитусът не е състояние или заболяване. Това е симптом - обикновено за нещо по-голямо, например ушни инфекции, високо кръвно налягане или, най-често, слухова загуба.
Също така е важно да знаем, че тинитусът при различните хора е различен, поради което намирането на облекчение беше толкова неуловимо - досега.

Продукти на Starkey с Технология Тинитус

С помощта на Multiflex Tinnitus - технологията на Starkey , която е в процес на патентоване, Продукти на Starkey с Технология Тинитус създават персонализиран и успокояващ сигнал, наречен стимул, който вие и вашият слухопротезист можете фино да настроите, за да успокои уникалните досадни звуци, които чувате, и да отвлече вниманието ви от тях.
Посетете нашата страница за Продукти с Технология Тинитус

Приложение Тинитус релакс

Приложението Тинитус релакс е приложение за тинитус, разработено от Starkey Hearing Technologies, което включва 12 различни облекчаващи звуци, предназначени да намалят силата или значимостта на тинитуса и да осигурят индивидуално облекчение.

Научете повече