MuseTM

Безжично решение за увреден слух

e най-съвременната безжична технология от Starkey, която предлага превъзходно качество на звука и изключителни функционални възможности. Muse е индивидуално пригоден да пасне на вашит индивидуални слухови потребности и да обогати вашето слухово изживяване.

  Вие искате

  MuseTM предоставя възможност

 • Вие искате

  Да чувате по-комфортно в шумна среда.

  Muse предоставя възможност

  Насоченост AcuityTM е предназначена да подобри чуваемостта на говора в трудни акустични ситуации заедно със Speech Shift.

 • Вие искате

  Лесна адаптация към нови звуци.

  Muse предоставя възможност

  Нашата нова функция ускорява вашия преход към нови слухови апарати чрез постепенно регулиране на параметрите, което да позволи на вашите слухови апарати да научат нови звуци.

 • Вие искате

  По-добър безжичен стрийминг.

  Muse предоставя възможност

  Технология, която предоставя постоянство в безжичното представяне при стрийминг на телевизия, музика и друго медийно съдържание с помощта на SurfLink®Mobile 2 и други аксесоари SurfLink.

 • Вие искате

  Комфортно, персонализирано слухово изживяване.

  Muse предоставя възможност

  Технология за компресия на звука, предназначена да осигури комфорт на чуване без изкривяване при силните звуци, при което гарантира пределна яснота при тихите звуци.

 • Вие искате

  Без брум или свистене.

  Muse предоставя възможност

  Нашата най-добра в своя клас система за елиминиране на микрофонията, предоставяща свободно от микрофония комфортно чуване през целия ден.

 • Вие искате

  Дълготрайни, надеждни слухови апарати.

  Muse предоставя възможност

  SurfaceTM NanoShield, нашата новаторска система за устойчивост на вода, ушна кал и влага предпазва и гарантира дълготрайност и надеждност.

 • Вие искате

  Музиката така, както е замислена да се чува.

  Muse предоставя възможност

  Проектирани да ви позволят да изживявате музиката по напълно нов начин. Сега можете да чувате всяка нота по начина, по който иска изпълнителят - с чисто и прецизно качество на звука.

 • Вие искате

  Персонализирано облекчение при тинитус.

  Muse предоставя възможност

  Най-съвременна технология Multiflex Tinnitusа, вградена в слуховите апарати, носи облекчение на онези, които страдат от звънтене в ушите.

SurfLink Mobile 2

Отивате навсякъде и правите всичко с нашите Създадени за iPhone новаторски слухови апарати и с TruLink- приложението за лесен контрол на слуховото възприятие. Тези авангардни нови слухови апарати обогатяват всяко слухово изживяване и лесно се свързват с вашия iPhone®, iPad®, и iPod touch® посредством приложението TruLink. Наслаждавайте се на разговорите по телефона, на музика, видео и още много други възможности, стриймвани директно във вашите уши с идеално качество на звука, без фонов брум или свистене.