HaloTM

Слухови апарати създадени за iPhone®

Контролирайте своите слухови изживявания с Halo - слуховият апарат, направен за iPhone®, и TruLink, приложението на Starkey за контрол на персонализираното слухово възприятие. Halo са слухови апарати, създадени да работят с вашия iPhone, iPad® и iPod touch®, така че FaceTime® и телефонни разговори, музика, видео и още много други се стриймват на вашите слухови апарати с идеално качество на звука – без фонов брум или свистене.

  Вие искате

  HaloTM предоставя възможност

 • Вие искате

  Да чувате по-комфортно в шумна среда.

  Halo предоставя възможност

  Най-съвременни технологии за редуциране на шума и прецизен микрофон с насочено действие работят заедно, за да редуцират шума и помогнат говорът да стане по-лесен за чуване в съвременните предизвикателни акустични среди.

 • Вие искате

  Без брум или свистене.

  Halo предоставя възможност

  Нашият водещ в своята област Елиминатор на микрофония осигурява през целия ден комфортно чуване, свободно от микрофония.

 • Вие искате

  Усъвършенствана чуваемост на високите честоти.

  Halo предоставя възможност

  Патентована технология копира високочестотните звуци (женски и детски гласове, например) в по-ниските честоти, където те по-лесно се чуват и разбират.

 • Вие искате

  По-нюансирано качество на звука.

  Halo предоставя възможност

  Технология за компресия на звука разграничава тихия говор от силния, за да осигури възприемането на едно по-естествено звучене.

 • Вие искате

  Още по-добра комуникация по телефона.

  Halo предоставя възможност

  Директен стрийминг по Bluetooth на телефонни разговори от вашия iPhone на слуховите апарати дава възможност за по-ясни разговори със свободни ръце.

 • Вие искате

  Страхотно звучене на музика и медийно съдържание.

  Halo предоставя възможност

  Можете да стриймвате всякаква музика или друго медийно съдържание, които се възпроизвеждат на вашия iPhone, директно на вашите слухови апарати за едно по-завладяващо и впечатляващо слухово изживяване.

 • Вие искате

  Слухово възприятие, което е персонализирано за вас.

  Halo предоставя възможност

  Инструментът SoundSpace в приложението TruLink ви позволява да правите дребни корекции на качеството на звука, за да съответства на вашите собствени предпочитания.

 • Вие искате

  Слухово възприятие, което протича интуитивно.

  Halo предоставя възможност

  Програми с геоетикети автоматично превключват режимите, когато функцията GPS на вашия iPhone открие, че вие се намирате на вече маркирано местоположение. ("Програма У дома се активира, когато пациентът пристигне в дома си.)

 • Вие искате

  Надеждни, безпроблемни слухови апарати.

  Halo предоставя възможност

  Нанопокритието HydraShield®2 (ХидроЩит) отблъсква както водата, така и ушната кал, докато дистанционната функционалност на вашия iPhone ви позволява да контролирате и регулирате своите слухови апарати по-лесно от всякога

Приложение за контрол TruLink

Отивате навсякъде и правите всичко с нашите Създадени за iPhone новаторски слухови апарати и с TruLink- приложението за лесен контрол на слуховото възприятие. Тези авангардни нови слухови апарати обогатяват всяко слухово изживяване и лесно се свързват с вашия iPhone®, iPad®, и iPod touch® посредством приложението TruLink. Наслаждавайте се на разговорите по телефона, на музика, видео и още много други възможности, стриймвани директно във вашите уши с идеално качество на звука, без фонов брум или свистене.

Съвместимост с IOS

Halo и приложението TruLink app са съвместими със следните устройства на Apple: iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPad Air, iPad (4то поколение), iPad mini с дисплей Retina, iPad mini, и iPod touch (5то поколение). Halo и приложението TruLink app са съвместими с iOS 7.1 и 7.1.2.