Предприемете действия

Търсите информация за слухови апарати?

Колкото по-скоро, толкова по-добре

Във времето, редуцираната стимулация на вашите уши и мозък в действителност могат да увредят способността на мозъка да обработва звук и да разпознава говор. Колкото повече се влоши разпознаването на говор, толкова по-трудно е да се възстанови. Когато не можете да чувате какво се случва около вас, страда остротата на ума.
Колкото по-скоро предприемете действия, толкова по-скоро ще спрете негативните ефекти на слуховата загуба и по-скоро ще започнете да възвръщате остротата, увереността и контрола.

Седем причини за терапия на слуховата загуба

Изследвания от Националния съвет по остаряването, организация с идеална цел, заключава, че терапията на слухова загуба е показала, че:

  1. Подобрява придобитите доходи
  2. Подобрява комуникацията във взаимоотношенията
  3. Подобрява интимността и топлината в семейните взаимоотношения
  4. Подобрява лекотата в комуникацията
  5. Подобрява емоционалната стабилност
  6. Подобрява чувството за контрол над събития в живота
  7. Подобрява физическото здраве

Можем да помогнем да намерите професионалист по грижи за здравето на слуха

Ако смятате, че вие или ваш познат е със слухова загуба, следващата стъпка е лесна - отидете при професионалист по грижи за здравето на слуха Независимо дали ще се консултирате с аудиолог, лекар УНГ или специалист по слухови апарати, важно е да отидете при някой, който е специалист по проблемите на слуха. Посещението при специалист по слуха ще ви гарантира, че ще получите комплексна оценка и прецизно измерване на вашата слухова загуба.